1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Fara voturi pentru moment)
Loading...
Recomandari, sfaturi si idei amenajare dormitor mic
26/01/2019
aplicare autocolant
Aplicare autocolant – Cum se face?
03/02/2019

5 idei de renovare bucatarie

5 idei renovare bucatarie


Bucataria este locul unde dam frau liber imaginatiei. Bucataria este locul de creatie. De aceea este esential sa avem tot ce ne trebuie pentru clipele in care gatim pentru noi si pentru familia noastra,asa ca, hai sa ne transformam bucatariile in locul preferat si in centrul casei noastre.

1. Schimba culoarea cu una inedita!

Orice lucru vechi poate fi readus la viata cu eforturi minime. Ceea ce aveti nevoie puteti obtine cu cheltuieli minime din orice magazin de bricolaj. Tot ce va trebuie este folia autocolanta ce va face bucataria sa arate ca noua.
Totul despre modul de aplicare si rezultate inainte si dupa puteti gasi aici


 

2.Adauga mai multa lumina

Daca doresti sa schimbi decorul bucatariei tale cu cheltuieli minime, joaca-te cu lumina. Iluminatul inteligent al acestei incaperi va crea impresia de spatiu mai mare si mai primitor pentru toti membrii casei tale. Cu aceasta idee de renovare bucatarie te vei bucura si de mai mult ajutor din partea familiei la prepararea felurilor preferate. Opteaza pentru corpurile de ilumina in forma de spoturi sau adauga mai multa lumina naturala cu ajutorul jaluzelelor tip rulou textil. Va puteti inspira din modelele alese de noi !


 

3. Blat de bucatarie modern

Pune in centru atentiei blatul de bucatarie inlocuindu-l pe cel vechi cu unul de piatra. Va oferi un aer rustic si sofisticat bucatariei tale. Daca pretul acestuia nu se incadreaza in bugetul alocat pentru renovare bucatarie dvs puteti opta pentru varianta mai ieftina si eleganta a blatului de sticla sau unul clasic laminat.


 

4. Economiseste spatiu

O buna organizare a lucrurilor din bucataria ta iti va aduce o satisfacere pe termen lung. Acest lucru nu implica costuri mari si va aduce bucataria ta la functionalitate maxima.


 

5.Renunta la faianta

Inlocuieste faianta demodata cu piatra naturala sau ca materiale asemenea ei. O idee de renovare bucatarie va face ca bucataria ta sa arate cu adevarat special. Opteaza pentru culori deschise care vor face spatiul mai mare sau alege culori in contrast. O varianta de buget si mult mai usoara pentru piatra naturala este placarea murala. Am spus usoara, deoarece trebuie sa iei in calcul si greutatea pe care peretele o poate sutine. Placile murale sunt realizate din gips, iar daca sunt vopsite cu var lavabil rezistent la umezeala, pot fi folosite cu succes si in bucatarie. Se monteaza foarte usor, iar rezultatul va fi cu siguranta unul spectaculos!