1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Fara voturi pentru moment)
Loading...
idei reamenajare dormitor
7 Idei pentru redecorarea dormitorului
17/02/2019
ide amenajare baie mica
Top 7 idei amenajare baie mica de apartament
17/06/2019

De ce sa-ti construiesti casa de la 0?

Daca simti ca nu mai ai loc in apartament, daca ti s-a marit familia sau daca pur si simplu ai nevoie de mai multa libertate, cu siguranta ai luat in calcul mutatul la curte. Multi romani au ales sa se mute intr-o casa deja construita, dar putini s-au gandit, probabil, daca nu cumva este mai avantajos sa-ti construiesti singur propria casa. In continuare iti prezentam cateva motive sa-ti construiesti casa de la 0:

 • Iti poti personaliza casa in totalitate
  Principalul dezavantaj atunci cand iti cumperi o casa deja construita, este reprezentat de faptul ca ai o casa “la fel” cu a vecinilor. Bineinteles, construindu-ti propira casa, ii poti da ce forma vrei tu, nefiind conditionat decat de legile gravitatiei!
 • Iti poti ajusta  eficienta energetica!
  Cheltuielile legate de intretinerea casei ar trebui sa fie unul din cele mai importante aspecte de luat in calcul, atunci cand iei decizia de a-ti cumpara sau construi o casa. Asa cum stii, orice constructor trebuie sa faca profit (in general, cat mai mult) asa ca la o casa gata construita sa nu te astepti sa ai parte de materiale de calitate, care sa-ti asigure si eficienta energetica optima. Construindu-ti propria casa, poti insista la aceste detalii, rezultatul simtindu-se direct in facturile tale! Poti accesa inclusiv o serie de fonduri nerambursabile, pentru panouri solare!(mai multe detalii aici)
 • Iti poti construi casa la calitatea pe care o doresti
  Desigur, niciun dezvoltator imobiliar nu va acorda atentie detaliilor asa cum o poti face tu. In timp aceste detalii pot economisi multi bani. Este cunoscut faptul ca o manopera slab realizata, se vede in cel mult 2-3 ani, si trebuie intervenit acolo unde sunt probleme. Daca iti vei construi propria casa, poti uita de aceste interventii timp de cel putin 10 ani!
 • Costuri mai mici
  Da, ai auzit bine! Este cu cel putin 30% mai ieftin sa-ti construiesti propria casa. Este adevarat insa, ca necesita foarte multa implicare si bataie de cap, atat de multa incat este posibil ca la un moment dat sa regreti ca te-ai apucat de construit singur. Insa dupa ce vei fi terminat, fii sigur ca vei fi satisfacut, si daca ar mai fi nevoie ai mai lua inca o data aceeasi decizie.

Constructia unei case este o sarcina uriasa si de cele mai multe ori extrem de stresanta insa cu toate acestea, beneficiile sunt uriase. Daca este construita corespunzator, poate fi unul din cele mai bune lucruri care ti s-au intamplat in viata. Ai luat o decizie??