1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Voturi, Evaluare: 5.00 din 5)
Loading...
cum se face un vin bun?
Vrei sa faci vin bun? Iata ce trebuie sa stii!
10/10/2019
Culori pentru bucatarie
Cum sa alegi schema de culori pentru bucataria ta?
10/10/2019

Proiecte inedite de case cu etaj sau mansarda

Proiecte de casa cu mansarda sau cu etaj

Proiecte de casa cu mansarda sau cu etaj

  Construirea unei case reprezinta un obiectiv catre care foarte multi dintre oameni tind, mai ales ca orasele au devenit tot mai aglomerate si apartamentele nu mai sunt o varianta de locuit atat de atractiva. O casa iti ofera confortul lipsei vecinilor, posibilitatea de a petrece timp in aer liber, in propria curte, dar si sansa de a alege cum sa arate si din ce materiale sa fie construita aceasta. In functie de nevoile si bugetul pe care le ai, dar si de spatiul disponibil, poti opta pentru o casa mai mica sau mai mare, insa cele mai populare variante sunt cele ale caselor cu etaj sau mansarda. Acestea vin cu un plus de spatiu si cu foarte multe avantaje din punct de vedere estetic. Daca vrei sa iti construiesti o casa cu etaj sau mansarda, poti lua in calcul mai multe proiecte de case si modele la alegere, iar in cele ce urmeaza iti vom prezenta cateva dintre cele mai inedite. 

Proiecte de case cu etaj

  Casele cu etaj reprezinta varianta ceva mai costisitoare, comparativ cu cele formate doar din parter si mansarda, insa avantajele acestora justifica pretul mai mare. O casa cu etaj iti ofera foarte mult spatiu, posibilitatea de a avea camere pentru copii, camere de oaspeti, dar si spatii in care copiii se pot juca ori o sala de fitness special amenajata pentru tine si ceilalti membri ai familiei. Iata cateva proiecte deosebite de case cu etaj: 

 

  • Proiectul Cubic 01 (176 MP) – acest proiect presupune existenta a doua nivele: parter si etaj. Suprafata casei este de 176 metri patrati, locuinta are trei bai si patru camere. Proiectul are in vedere un design foarte modern, la exterior fiind caracterizat de vitraje si balcoane generoase, in vreme ce interiorul este dominat de functionalitate si de fructificarea la maximum a potentialului oferit de suprafata locuintei. Se creeaza, astfel, o atmosfera foarte placuta si un spatiu usor de intretinut si curatat.
  • Proiectul Anca (144 MP) – un proiect aproape similar cu cel Cubic 01 este proiectul Anca. Prevazuta tot cu trei bai si patru camere si structurata pe doua nivele, aceasta casa are o suprafata ceva mai mica, de 144 de metri patrati, pe care ii fructifica insa intr-un mod impecabil la interior, camerele fiind suficient de spatioase. Din punct de vedere estetic, casa arata spectaculos, avand un acoperis dintr-o apa, ceea ce reprezinta un element rar si care da personalitate unei astfel de constructii. 
  • Proiectul Gabriela (250 MP) – daca ai la dispozitie un buget ceva mai bogat si vrei sa beneficiezi de o casa spatioasa, cu camere mari si living spatios, atunci casa Gabriela poate fi o varianta pentru tine. Proiectul presupune o suprafata de 250 de metri patrati si are capacitatea de a gazdui o familie numeroasa, pentru ca pune la dispozitie patru camere, trei bai si o zona de living. Casa surprinde prin modul in care imbina elementele de design clasice cu cele moderne, ceea ce o face capabila sa se adapteze oricarei zone in care este construita. 

Proiecte de case cu mansarda

  Casele cu mansarda au devenit o alternativa foarte populara in randul celor care vor sa faca tranzitia de la viata la apartament la cea la casa. Acestea sunt mai usor de construit decat cele cu etaj, din orice punct de vedere, inclusiv in ceea ce priveste costurile, iar inovatiile arhitecturale si tehnice din ultimii ani au transformat mansardele intr-un spatiu ce poate fi folosit inclusiv pentru locuit, nu doar pentru depozitare. Iata doua proiecte interesante de casa cu mansarda:

 

  • Proiectul Daniela (227 MP) – cu cinci camere si trei bai, casa Daniela este locul ideal pentru cei care au o familie numeroasa si care vor sa beneficieze de suficient de mult spatiu pentru a se simti in largul lor atunci cand se afla acasa. Designul este unul traditional, insa finisajele exterioare si vitrajele generoase ii dau un aer modern si adaptabil la orice tip de imprejurimi. Proiectul presupune si existenta unei terase exterioare. 
  • Proiectul Florina (144 MP) – o alternativa de dimensiuni mai reduse, casa Florina vine totusi cu patru camere si doua bai, iar suprafata o transforma intr-o varianta foarte buna pentru oras. De asemenea, poate fi folosita si ca o casa de vacanta pentru o familie cu patru persoane, iar designul este potrivit pentru orice zona, imbinand elemente clasice cu elemente de design modern. 

 

  Indiferent daca alegi sa optezi pentru o casa cu etaj sau pentru una cu mansarda, trebuie sa stii ca variantele de proiect existente pot acoperi orice nevoie.